Vinna eller försvinna för Loket!

Foto: Kent Lundqvist

Lokomotiv Grillby IBK spelar idag lite av en seriefinal i herrtrean borta mot tabellettan IBF Roslagsalliansen.

Tabellettan vs tabelltvåan drabbar idag samman i Norrtälje Sportcentrum. Hemmalaget IBFR är seriens formstarkaste lag med 10:e raka matcher utan förlust. Senaste förlusten kom den 16/10-2017 och då just mot Loket med hela 1-9!

Mycket står på spel för båda lagen där vinnaren högst troligt är dem som kommer vara med och hota om seriesegern är boken stängs. Inför matchen är hemmalaget 1 poäng före Loket i tabellen.

Vi har haft två bra träningar i veckan och har ett starkt lag att färga så länge vi inte får några avhopp under helgen. Vi har inte pratat något om motståndet, men vi vet att det kommer bli en helt annan match än när vi vann med 9-1 på hemmaplan. Framåt så vet vi att vi oftast gör många mål så hjälper vi vår målvakt så ska vi kunna ta med oss minst en poäng hem, vilket är nödvändigt för att fortsätta kriga i toppen av serien, menar tränare Anders Iggström.

Matchfakta:
IBF Roslagsalliansen vs Lokomotiv Grillby IBK, Herr div.3: 15:e omgången.
18:30 Sportcentrum.

Senaste resultat Loket:
12-4 vinst hemma mot BJörklinge BK U 20:e januari.

Nyheter i truppen:
Tre man är tillbaka i truppen jämfört med matchen mot Björklinge
.

Sagt om motståndet:
Tabelletta och det formstarkaste laget i serien. De har tre-fyra riktigt duktiga killar med sin kapten i spetsen. Vi måste plocka bort dem, men ändå inte stirra oss blinda på bara de killarna.

Övriga resultat & tabell >>>
http://www.innebandy.se/Uppland/Kontakt-och-tavlingar/201620171/H3/

Lämna ett svar