Viktiga poäng för Bålsta i omstarten!

Foto: Kent Lundqvist

Efter en svag första halvlek vaknade Bålsta Sanering FC och vann viktiga och sköna poäng hemma mot Vassunda medans Härnevi BK tappade onödiga poäng i herrsexan.

Omstart av herrsexan och BSFC ställdes i en sexpoängsmatch hemma mot Vassunda där hemmalaget hade chansen, vid vinst, skaffa sig ett bra glapp nedåt i tabellen och arbetsro. Det skulle dock inte starta bra för Bålstalaget.

– De får snöpligt in första målet till 0-1 efter en hörna tidigt i första halvlek. Vi fortsatte att rulla boll och trots ett stort spelövertag för oss så lyckas de ändå försvara sig riktigt bra, berättar Daniel Pajuste.

Efter åskavbrott och ösregn så stod sig resultat halvleken ut, men i andra halvlek så är det inget snack om vart segern skulle gå.

– I andra blir vårt spelövertag för mycket för Vassunda och Jimmy Kristiansson nickar i 1-1 på hörna. 2-1 kommer kort därefter på straff, Jimmy blir fälld efter ett en-mot-en läge och sätter därefter straffen. 3-1 kommer efter ett skott av Jimmy och Fredrik Kristiansson påpassligt är där och petar in returen, berättar Daniel avslutningsvis.

Topplaget Härnevi BK tappade onödiga poäng när laget bara fick med 1 poäng hemma mot nästjumbon Uppsala Inter FC.

Bålsta Sanering FC – Vassunda/LLBK 3-1 (0-1)

Målskyttar BSFC: Jimmy Kristiansson 2, Fredrik Kristiansson.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar