”Vi var riktigt dåliga”

BHC lyckades inte hitta målet. Foto: Kent Lundqvist

Bålsta HC förlorade programenligt hemma mot tabellettan Nynäshamn i Hockeytvåans 11:e omgång.

– Idag var det tungt, vi svarade inte upp alls och jag tycker att vi skall skämmas för vår insats, konstaterar BHC-tränaren Linus Lennerup.

Lätt att förstå besvikelsen efter en ny förlust, men så illa var det ändå inte i den första perioden. Det startar olyckligt med 0-1 redan efter 1,36 spelat och 0-2 med 5,49 på matchuret, men då skall man ha klart för sig att BHC spelat bra och legat på bra innan 0-1 och hade ett friläge innan 0-2.

Foto: Kent Lundqvist

– Det är lite som det varit hela säsongen, vi skapar, men sätter inte pucken vilket också påvisar att vi inte riktigt är påslagna, menar Lennerup.

Mellanakten blev däremot en mycket svag period. Det var lite som allmänhetens åkning från båda lagen med passivt och ganska tråkig hockey.

Foto: Kent Lundqvist

Gästerna är dock det bättre laget och kan gå till periodvila i ledning med 4-0 och för det skall man tacka sin mycket duktige målvakt – David Forsberg.

Foto: Kent Lundqvist

– En sömnig period där vi inte alls kommer upp i nivå. Konstaterar en besviken Lennerup.

I sista perioden höjer sig BHC en aning och har också chansen i spel fem mot tre i 45 sekunder att spräcka nollan, men den spelformen är inte hemmalagets bästa gren denna kväll. Trots att man spelat 6 minuter i fem mot fyra + 45 sekunder i fem mot tre så har man bara 1 skott på mål och det i dövinkel!

Foto: Kent Lundqvist

BHC får till slut in en puck i mål, men då blir det av någon anledning inte godkänt. Istället är det Nynäs som kan fastställa slutresultatet till 0-5.

Foto: Kent Lundqvist

– Vi får bara inte uppträda så här när det står så mycket på spel och lite poäng kvar att spela om, det kändes uppgivet och så får det inte se ut och är mycket oansvarigt mot varandra och alla som är med och jobbar för det här, summerar BHC-tränaren.

Bålsta HC – Nynäshamns IF HC 0-5 (0-2,0-2,0-1)

Skott: 15-44 (6-14,5-17,4-13)

PIM: 37 (4:2:31) – 37 (0:4:33)

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar