”Vi har nu två duktiga målvakter i truppen”

Nejra Vazda. Bild: FBK

Fotboll: Fanna BK Dam har gjort klart med årets första nyförvärv.

Målvakten Nejra Vazda gör comeback efter ett par års uppehåll från fotbollen. Hon kommer senast i från ESK. FBK har nu klart med sista utposten där sedan tidigare Evelina Westin gör sin 3:e säsong i A-laget och nu Nejra.

– Vi är så glada att vi lyckats knyta Nejra till oss. Hon är en glad och positiv tjej med sina starka sidor i närspelet och sin blick för spelet. En tjej med en härlig inställning och bra fötter. Har själv mött henne tidigare, då som motståndartränare, så jag vet att hon är en svår nöt att knäcka för våra kommande motståndare.

Nejra ser sig själv som en spelare som kan bidra på många plan.

– Hade sagt att mina styrkor är att jag har en bra spelförståelse, men även att jag tillför positiv energi till laget.

Att det blev FBK kan klubben och laget tacka truppen för och nu höjs förväntningarna.

– Det var ett otroligt härligt gäng som har sån potential. Mina förväntningar är att utvecklas mer i mitt spel, men även att vi i laget utvecklas tillsammans. Jag tror definitivt vi har en god chans att tillhöra toppen av div.4 med det här laget där alla ger sitt yttersta och det kommer att visas i vårt spel, avslutar Nejra.

Lämna ett svar