”Värsta chocken har lagt sig för tjejerna”

Foto: Kent Lundqvist

Damtrean: Håbo FF står fortsatt utan tränare men laget börjar komma på benen.

Damerna i HFF har sedan vi rapporterade den 12:e februari stått utan tränare men nu har värsta chocken lagt sig och truppen och övriga ledare som är kvar hoppas på en snar lösning.

– Tror den värsta chocken har lagt sig för tjejerna. Vi försöker göra det bästa av situationen och tränar på bra. Lite problem med väder och vind men det får man räkna med. Har några långtidsskador tyvärr hoppas att det inte blir fler, berättar HFF-ledaren Jan Petersson.

Vart i processen om en ny huvudansvarig är ni i dagsläget?

– Föreningen jobbar förfullt med att hitta en huvudtränare. Victor (Carlsson) och jag kör på och försöker få tjejerna motiverade även fast vi inte vet när vare sig seriepremiären eller cupen startar.

Hur ser det ut i truppen inför kommande säsong?

– Jag tycker ändå det ser bra ut .Några har slutat och några tagit ett break. Det är kul att det är äldre tjejer som valt att börja spela igen, vi behöver rutinen och framförallt hjälpen som dom ger de yngre tjejerna. Ser verkligen fram emot att komma igång med matcher för det är svårt att veta hur vi ligger till fysiskt och spelmässigt. Vi gnetar på så kan vi hoppas att serien drar igång snart, avslutar Petersson.

Lämna ett svar