Värdemätare i hemmapremiären!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK får idag en riktig värdemätare då det tippade topplaget Heby AIF kommer på besök i herrtreans andra omgång.

Det är idag dags för en första av många tuffa matcher för ESK i herrtrean då det tippade topplaget HAIF kommer på besök.

HAIF tränas av Enköpingskillen Per-Åke Svärdh. Foto: Kent Lundqvist

Gästerna som tränas av Enköpingskillen Per-Åke Svärdh har lyckats med ett par heta värvningar till årets säsong, bla. nigerianen Sunday Bale med ett förflutet i bland annat Sirius och Sandviken i division 1 förra säsongen som avgjorde på straff i den första omgången hemma mot Syrianska Kerburan. Smolk i bägaren för herrtrean är att man är en profil kortare då lagkaptenen i HAIF blev kapad i slutminuterna i den matchen och kommer högst troligt vara borta länge.

Hugo Östlund-Rödlund med i dagens trupp. Foto: Kent Lundqvist

ESK kommer med en skön seger i premiären dem också borta mot Uppsala-Kurd FK (2-0) och till dagens match är laget förstärkt med hela 4 spelare. Båda amerikanerna Chester Castellaw och Tristan Korras samt nyförvärven Hugo Östlund-Rödlund och Jonatan Böckert finns med i dagens trupp hemma mot HAIF. Det är dock frågetecken på Adrian Alan, Adrian Berglund och Bruno dal Monte och målvakten Gustaf Persson.

Frågetecken på Gustaf Persson. Foto: Kent Lundqvist

I spelet så finns det en del önskemål sedan premiären där det enka spelet står på agendan.

– Vi har spelat ganska omständligt och gav bort bollen för enkelt i vissa skeden av matcherna som vi spelade på försäsongen och även stundtals i premiären. Det behöver vi förbättra samtidigt behålla den rakhet i spelet som vi hade i första omgången mot Uppsala-Kurd FK, menar tränare Martin Andersson.

Matchfakta:
Enköpings SK vs Heby AIF, Herr div.3 2:a omgången.
13:00  på Korsängen.

Senaste mötet med Heby.
Förlust med 2-3 hemma på Enavallen

Nyheter i truppen:
Läs ovan.
Sagt om motståndet:
Läs ovan.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar