Väntat & oväntat!

Foto: Privat

Vi synar veckans som gick med saker som varit väntat och oväntat inom traktens sport/Idrottare.

Här går vi igenom och synar sportveckan som gick med väntat eller oväntat. Det kommer variera med innehåll beroende på säsong och antal händelser.

Väntat!

1, Kerim Mrabit med Janne Anderssons landslag till Abu Dhabi efter en kanonsäsong i Allsvenska Djurgårdens IF.

2, Hon kom, hon sågs och hon var bäst i EHF. När förstaårsjunioren Kajsa Pihl äntligen fick chansen hemma mot Nacka så tog hon den med besked. Bäst på plan ihop med en Frida Haraldsson i toppform räckte dock inte till seger.

3, Martin Andersson fortsätter som tränare för herrlaget i ESK och nu viskas det även i kulisserna att han skall få en trupp att jobba med och inte bara ett lag.

4, ESK Hockey vann över Surahammar, laget gjorde 8 mål och det var minst lika viktigt som tre poäng!

Oväntat!

1, BHC tar säsongens första hemmaförlust mot Järfälla HC. Ett lag man under normala omständigheter och en första-lina i form skall raka av ganska lätt, bara hacka i sig!

2, Enköpings innebandydamer vann med 2-0 borta mot Hofors. Bra spel, men målskyttet lämnar en hel del att önska då man ”bara” gör 2 mål på 35 skott.

3, Bålsta FBC hamnar på listan igen då man står för en mycket mager och oväntat dålig prestation hemma mot bottenlaget Frötuna och förlorar matchen. Ur form är bara förnamnet.

4, Fullsatt i en div.4 match i handboll? Ja det är lika roligt som det är sant. När Bålsta IF tog emot serieledande Vassunda var det lapp på luckan.

 

Simma Lugnt!

Lämna ett svar