Väntat & oväntat!

Vi synar veckan som gick med saker som varit väntat och oväntat inom traktens sport/Idrottare.

Här går jag igenom och synar veckans-sport som gick med topp 3 på väntat eller oväntat listan. På högt och lågt tar jag det som jag tycker sticker ut, men som kanske du inte skulle välja att ta med. Det är bara hacka i sig och hoppas på att det kommer med en annan dag för nu åker vi…

Väntat!

1, Att EIBK damerna skulle vinna hemma mot Östhammar var väntat, men att man inte gör fler mål trots det stora spelövertaget förvånar! Laget vinner skotten med 27-3 under de två första perioderna, men leder bara med 5-4? Här behöver laget höja sig inför svårare uppgifter längre fram i seriespelat.

2, Att Bålsta HC skulle ta sin första seger inom närmsta tiden med tanke på att spelet sett så bra ut de senaste omgångarna. Nu kom den omgående när serien vände och man fick revansch på Farsta. Det väntar nu tuffare uppgifter och kan man hålla spelet uppe så kan man även hota topplagen.

3, Att Fanna BK inte skulle räcka hela vägen i kvalet till division 3. Laget har överraskat och fick även till ett riktigt drama i Uppsala när man föll i slutskedet. All heder till laget som under det svåra andra året i Division 4 tar sig hela vägen till kvalspel och bara är ett par fingertoppar ifrån att skrälla.

Oväntat!

1, Att Öresundsbro IF tappade så brutalt i sista perioden borta mot Hagunda Legends. Det måste vara något form av rekord? Tappa ledning med 7-6 en bit in i tredje och sista perioden till förlust 7-13.

2, Att herrarna i Enköpings IBK gör sin bästa match kanske någonsin och får bara med sig en poäng.  Laget är under utveckling och fortsätter det i den här takten kommer det att bli en mycket spännande säsong.

3, Att Jonatan Berggren inte finns med i den trupp Sverige Team 20 mönstrat i den sista turneringen innan JVM.

 


Text: Anders Löfgren

Lämna ett svar