Väntat & oväntat!

Vi synar veckan som gick med saker som varit väntat och oväntat inom traktens sport/Idrottare.

Här går jag igenom och synar veckans-sport som gick med topp 3 på väntat eller oväntat listan. På högt och lågt tar jag det som jag tycker sticker ut, men som kanske du inte skulle välja att ta med. Det är bara hacka i sig och hoppas på att det kommer med en annan dag för nu åker vi…

Väntat!

1, Att EHF damerna skulle få en jobbig inledning på säsongen med tanke på det tuffa spelschemat, men nu är det dags att börja ta poäng om det inte skall bli en jobbig säsong.

2, Att derbyt mellan Örsundsbro & EIBK skulle bli en nagelbitare. Ett rättvist resultat, men gladast för poängen är nog ändå hemmalaget som tog säsongens första, men garanterat inte den sista.

3, Att Liljan skulle vara så bra att dem skulle bli ett topplag, men med tanke på spelartappet inför säsongen så fanns det ändå en gnutta tvivel som nu är utsuddat med två raka segrar i inledningen av herrfyran.

Oväntat!

1, Att Fanna BK spelat till sig en helt avgörande match om en plats i div.3 nästa säsong. Fanns inte på världskartan med tanke på att man strulat med prestationen på vägen, men när det gäller så har man tagit fram det bästa av spelet och visat att man absolut är en trovärdig utmanare om platsen.

2, Att ESK Hockey med det spel man har i laget gör så lite mål. En märklig situation, men även här så är känslan att Heinz ketchup står för dörren och då får lagen i Hockeyettan passa sig mycket noga för att inte bli översköljda.

3, Att EHF skulle tappa två av fyra matcher i inledningen av herrtvåan. Spelet är en smula naivt och kan bara förklaras med ungdomlig orutin. Att Gustav Odeheim blev skadad är så klart en faktor som påverkar. Jag tror dock att laget kommer lyfta och vara med i toppen snart.

Simma Lugnt!

Anders Löfgren

Lämna ett svar