Väntat & oväntat!

Foto: Privat

Vi synar veckan som gick med saker som varit väntat och oväntat inom traktens sport/Idrottare.

Här går jag igenom och synar veckans-sport som gick med topp 3 på väntat eller oväntat listan. På högt och lågt tar jag det som jag tycker sticker ut, men som kanske du inte skulle välja att ta med. Det är bara hacka i sig och hoppas på att det kommer med en annan dag för nu åker vi…

Väntat!

1, Att EHF herrarna tillslut skulle vinna i herrettan. Dem har jobbat så målmedvetet och bra med en tydlig utvecklingslinje hela säsongen som konstant och påtagligt höjt dem i alla parametrar. Nu har man dessutom skaffat sig hårdheten som krävs för att vinna matcher på denna nivå vilket man bevisade i slutskedet av matchen hemma mot UHK. Bra jobbat alla inblandade.

2, Att Lamadjurets AIBC skulle vinna hemma mot tabelljumbon Västerlöfsta, men spelet lämnade stundtals en hel del att önska. Det måste höjas avsevärt om man vill spela i div.3 även nästa säsong.

3, Att Liljan skulle få problem i kvalserien, men att man skulle höja sig och spela sin bästa hockey och det räcker ändå inte var oväntat.

Oväntat!

1, Att den före detta NHL & SHL spelaren Marcus Nilson kliver in och hjälper sin moderklubb BHC i kvalserien, den såg man inte komma.

2, Att Liljan skulle få problem i kvalserien, trots att man spelar sin bästa hockey och det räcker ändå inte var oväntat.

3, Att HFF dam vinner första omgången hemma mot Fanna BK i Upplandscupen. Det vittnar om att FBK med all säkerhet kommer få en jobbig säsong i div.2 och att HFF kan se fram emot en spännande säsong i div.3

 

Lämna ett svar