Väntat & oväntat!

Foto: Privat

Vi synar veckan som gick med saker som varit väntat och oväntat inom traktens sport/Idrottare.

Här går jag igenom och synar veckans-sport som gick med topp 3 på väntat eller oväntat listan. På högt och lågt tar jag det som jag tycker sticker ut, men som kanske du inte skulle välja att ta med. Det är bara hacka i sig och hoppas på att det kommer med en annan dag för nu åker vi…

Väntat!

1, Att Lokomotiv Grillby IBK skulle ta chansen att knipa 4:e platsen (som sämst) i herrtrean. Visst det är starkt att som nykomlingar vara topp fyra i div.3, men det kan inte komma som en överraskning för någon. Det som dessutom är spännande är ju att det samtidigt är mycket som talar för att det räcker för en plats i div.2 nästa säsong.
2, Att Bålsta HC vann första omgången av kvalserien till div.2. Man skall vara en favorit i serien och levde upp till det genom att vinna mot Lidingö, men spelet lämnade en hel del att önska kan man lugnt säga vilket också straffade sig i omgång två då laget föll mot FOC Farsta.

3, Att ESK dam skulle förlora borta mot IF Brommapojkarna som gör en jättesatsning inför kommande säsong. ESK som saknade en del tongivande spelare fick ändå ett bra svar på vad som kommer behövas jobba med inför kommande seriespel.

Oväntat!

1, Att EHF herrarna skulle ta poäng för andra matchen i rad, ja det kanske låter lite konstigt med tanke på den accelererande formen laget visat. Dock är det så att man spelar borta mot ett lag som vid vinst faktisk var med i racet om en topplacering i serien. Man har skaffat sig hårdheten nu och tappar inte bort match och poäng som man gjort tidigare under säsongen, sträck på er alla inblandade för ni gör fasiken ett grymt jobb!

2, Att EIBK herr hade så svårt för att ta poäng hemma mot ett stukat IBK Enhörningarna som kom till spel med endast sex spelare. Kanske har man mentalt avslutat säsongen, men vinna matcher vill man väl alltid?

3, Att det faktisk spelas fotboll i detta klimat, imponerad blir man.

 

Lämna ett svar