Väntat eller oväntat!

Foto: Privat

Vi synar veckans som gick med saker som varit väntat och oväntat inom traktens sport/Idrottare.

Här går vi igenom och synar sportveckan som gick med väntat eller oväntat. Det kommer variera med innehåll beroende på säsong och antal händelser.

Väntat!

1, Beata Olsson valde att gå vidare med sin fotboll. Att ta nästa steg i Elitettan för att utvecklas och ha chansen att behålla sin landslagsplats var nog ett måste.

2, EIBK dam vann en tight hemmamatch mot Ludvika. Spelet kanske inte stämde hela vägen och det var jämnt hela vägen, men det hade mer att göra med nervösa spelare och en bra målvakt i gästernas bur.

3, EHF dam skulle förlora borta mot Strand i damernas div.1, men 102 (34 i snitt) insläppta mål på de tre senaste omgångarna signalerar om att det är något som inte stämmer.

Oväntat!

1, Anders Skogäng kliver in och tar över herrlaget Rico HK i Handbollsligan (Elitserien), blir ändå kvar i EHF och fortsätter sitt jobb med herrlaget och handbollsgymnasiet.

2, ESK Hockey förlorar för 6:e matchen i rad i HockeyEttan trots att spelet stundtals ser riktigt bra ut, laget tar inte betalt i den utsträckning man behöver sett till skapade chanser för att vinna matcher.

3, Bålsta FBC föll stort borta mot IS Saga, 2-8 var inget man såg komma. Laget tappade nu serieledningen och frågan är hur man hanterar den förlusten?

4, Inget av traktens fotbollslok, undantaget Fanna BK dam, har gjort klart med tränare inför kommande säsong och vi är i slutet av november?

Simma Lugnt!

One Response to Väntat eller oväntat!

Lämna ett svar