Väntad förlust för ESK.

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK föll stort borta mot tabellettan Bollstanäs SK i damettan.

Det blev ingen rolig match för ESK borta mot tabellettan BSK. Trots att ESK startar optimistiskt och spelar sig till ett par nästan-chanser var det hemmalaget som tog kommandot med knappa kvarten spelad då Cassandra Andersson öppnade målskyttet och gjorde sitt första av fyra mål i matchen.

När sedan nästa fyramålsskytt i matchen – Louise Lillbäck gjorde 2-0 två minuter senare var det uppförsbacke, inte blev det bättre av att både Ina Burström och Kajsa Hall Wisling tvingades att byta med endast 37 minuter spelat av matchen.

ESK fick dock stopp på kranen och har underläge med ”bara” 0-3 i halvtid. Den andra halvleken blir dock mindre smickrande. Hemmalaget gör hela 7-0 på ESK som programenligt får inkassera en förlust.

– Inte så mycket att säga om mot ett övermäktig motstånd, tycker ändå att vi gör en av våra bästa halvlekar i den första 0-3… Ett lite rakare spel och vi spelar inte fast oss som vi gör ofta. Lite för tidiga byten i första gör att vi faller igenom i andra där BSK kör över oss, mycket imponerande. Nya tag nästa vecka och skall bli kul att möta BSK på naturgräs senare i höst, säger tränare Tomas Karlsson.

Bollstanäs SK-Enköpings SK 10-0 (3-0)

Publik: 43

Resultat & tabell >>>

Lämna ett svar