Upptaktsträff ATG Hockeyettan!

Under måndagseftermiddagen hölls den årliga upptaktsträffen i ATG HockeyEttan, och redan nu på fredag är det nedsläpp och premiär i den östra serien där ESK-Hockey kommer att husera.

Ingen överraskning vad det gäller tippade topplag inför kommande säsong där Huddinge och Hudiksvall håller det största favoritskapet efter flertalet nyförvärv under sommaren och hösten.

Den klassiska talangfabriken Huddinge kan inte annat än bli en av seriefavoriterna då man förstärkt rejält med flera tongivande spelare. Bland annat får man tillbaka sju spelare från lokalkonkurrenten Segeltorp och dessutom återvänder vasse Victor Andersson från Södertälje.

Förra årets grundserie-segrare Hudiksvall förväntas vara fortsatt starka även denna säsong och är precis som Huddinge ett lag som skall vara i toppen och självklart ta sig till Allettan.

Bakom dessa två lag så är det hårdare om de tre övriga platserna till Allettan. Årets överraskning spås bli Vallentuna som värvat tungt. Tobias Ericsson som har 41 SHL-matcher på meritlistan och dessutom över 500 matcher från Hockeyallsvenskan kommer bli en av nycklarna till framgång.

Tillsammans med Vallentuna så är det Visby, Väsby, Sollentuna och ESK som troligtvis kommer skugga topplagen.

Premiäromgången i HockeyEttan Östra spelas fredag till söndag 13–15 september.

Fredag:
Visby/Roma – Hammarby

Lördag:
Strömsbro – Wings Arlanda

Söndag:
Väsby – Visby/Roma
Hanviken – Enköping
Huddinge – Hammarby
Hudiksvall – Sollentuna
Segeltorp – Vallentuna

Se upptaktsträffen här >>>

Lämna ett svar