Upp till bevis ESK Hockey!

Foto: Kent Lundqvist

Ikväll är det lite upp till bevis för ESK Hockey som tar emot ett formstarkt Kumla hemma i Bahcohallen.

– Ja, jag vill se att vi kan lyfta i spelet och prestera på en bra nivå även när vi inte spelar mot Mariestad eller VIK Västerås, menar tränare Robert Kimby.

ESK Hockey har som lag tagit stora kliv denna säsong, det finns en trygghet i det man gör och man ser ut att lita på spelet och varandra.

– Det har gått snabbare än vad vi trott med att implementera spelet, det är väldigt positivt, säger Robert.

Att tro att ESK Hockey skall gå till AllEttan redan denna säsong är nog att hoppas för mycket, men man skall kunna vara med och nosa och kunna hota alla lag, vilket man redan bevisat att man kan.

Kvällens match mot Kumla blir ett styrkeprov, hur kommer laget hantera en match som på förhand är en poängmatch i ett 50–50 läge mellan två jämna lag (red anm).

– Ja det skall bli spännande att se hur vi hanterar hela processen runt en match av den här karaktären. Det viktigaste är att vi jobbar med vårt spel, våra moment i matchen och att vi vill tävla i 60 minuter, avslutar Robert.

Laget ikväll får fortsatt klara sig utan Johan Wiktorsson (skada) och även magsjuke Magnus Svanberg. I övrigt så är alla på plats och Jonas Eneroth startar i målet för ESK Hockey.

Annons 

ESK Hockey – Kumla HC 19:00 i Bahcohallen.

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar