Upp som en sol – ned som en pannkaka!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta Sanering FC fortsätter att svaja i sina prestationer! Förra omgångens 10-1 seger följdes nu upp med en uddamålsförlust på bortaplan i den tredje omgången av herrsexan.

– Ja, det var en sur torsk. Jag tycker vi är det bättre laget matchen igenom. Vi slappnade av varje gång vi tog ledningen eftersom vi var trygga i spelet. Vilket vi torskar på, Berättar Daniel Pajuste.

Bålsta höll spelet upp bra under den första halvleken och är också i ledning med 1-0 efter självmål av hemmalaget  med 45 spelade minuter av matchen.  SKW skulle dock få en smakstart på den andra halvleken då Måns Najjar Jonsson kvitterar till 1-1 med fyra minuter spelat.

Bålsta kommer igen och återtar ledningen med dryga timmen spelad då Andreas Norma gör 1-2. Den glädjen skulle vara i 10 minuter då samme Måns Najjar Jonsson återigen kvitterar Bålstas ledning.

Matchen ser ut att sluta med dela pott, men med 4 minuter kvar att spela av matchen avgör hemmalagets Sivar Rasol med att göra 3-2.

– Wigör spelar rakt och långt vilket vi tycker vi har kontroll på. Men sen kommer kallduschen när ett långskott går över Henke (Henrik Åslund) som endast lyckas att få fingrar på bollen och den studsar retligt in vid stolpen och i mål. Sen pressar vi på hårt resten av matchen utan att ha någon lycka, avslutar Daniel.

SK Wigör – Bålsta Sanering FC 3-2 (0-1)

Målskyttar BSFC: Andreas Norman, Självmål.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar