Uddamålsförlust för FSK!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra får fortsätta jaga första segern efter att åkt på den sjunde raka förlusten i herrtrean borta mot IK Stubbhagen som vann med 24-23 (12-8).

Matchen mot Stubbhagen blev svängig.

– Vi är i underläge hela första halvlek pga. slarvigt spel från våran sida. Vi har framför allt svårt med våra avslut i anfall. Halvtidsresultatet är 12-8 så försvaret funkar helt ok, men bara 8 mål framåt är för dåligt, säger tränare Mattias Ahlin

FSK jobbar sig tillbaka i matchen men har inte marginalerna på sin sida.

Till andra så rättar vi till anfallet. Efter 5 minuter i andra är vi ifatt till 12-12, sen slutar vi spela igen och släpper in 4 raka mål. Vi låg under med 19-13 som mest i andra halvlek. Med 4 minuter kvar så har vi 23-23, men då blir vi bortblåsta av domarna tyvärr. Det sista som händer är att vi drar ett friskast i insidan av stolpen. Vi var värda minst 1 poäng med tanke på våran andra halvlek. Vi saknade Markus Lindström denna match pga. sjukdom så det var väldigt synd. Med honom tillbaka efter jul så vinner vi returmöte, avslutar Mattias.

IK Stubbhagen – Fjärdhundra 24-23 (12-8)

Målskyttar: Henrik Andersson 6, Fredrik Nygren 4, Daniel Karlberg 3, Alexander Jansson 3, Christoffer Alam 3, Philip Broman 2, Joakim Frohm, Rasmus Dahlström.
Övriga resultat & matcher >>>

Lämna ett svar