Två tunga pjäser klara för FBK!

Bild: FBK

Michael Tuhkanen & Leonardo Scienza spelar med svartvitt 2020

– Glädjande besked, säger FBKS sportchef – Benjamin Tanovic. Två tunga pjäser som varit en stor del av fjolårets avancemang till div 2.

Seriens kanske överlägset poängstarkaste spelare med 10 mål och över 25 assist Leonardo Scienza. Hur känns det att förlänga kontrakt med Fanna BK? Och vad kan Fanna BK och Enköpings publiken förvänta sig av dig kommande säsong efter din succé i div.3?

– Det är en väldigt bra känsla, alla känner mig nu, jag har många vänner här, och jag mår bra att spela en annan säsong i denna klubb som gav mig den första möjligheten här i Europa. Enköpings publiken kan förvänta sig de bästa sakerna Kommande säsong, vi kommer att arbeta mycket hårt för att göra en framgångsrik säsong, vi har en kvalificerad trupp och vi strävar efter att gå upp till division 1, vi kommer att visa på planen att vi är det bästa laget från Enköping, säger Scienza.

Fanna BKs bäst meriterade spelare och även kallad ”unbreakable” – Michael Tuhkanen som vunnit div.2 säsongen 2010-2011 med ESK är nu tillbaka till i finrummet. Hur är känslan att vara tillbaka och hur går tankarna kring kommande säsong?

– Det ska bli kul att spela div 2 igen, gick ju bra senast. Tankarna är att om vi får behålla laget vi hade föregående säsong plus några nyförvärv så tror jag att det kommer gå rikligt bra, menar Tuhkanen.

Sportchef Benjamin Tanovic säger:

– Det här är två bra grabbar som skulle kunna spela mycket högre upp seriesystemet när dom än önskar och det gör mig glad att de valt stanna kvar och se hur långt det här kan gå.

Lämna ett svar