Två tongivande spelare lämnar!

Fanny Schenning (tv) & Thilda Olsson Lind i mitten lämnar för Storvreta. Foto: Kent Lundqvist.

Innebandyn i Enköping blir ytterligare två profiler fattigare kommande säsong då Enköpings IBKs Fanny Schenning och Thilda Olsson Lind valt att lämna för en seriekollega i div.1 -Storvreta IBK.

Nu står det klart att Enköping tappar ytterligare två av de stora innebandy damprofilerna i trakten – målsprutan Fanny Schenning & målvakten Thilda Olsson Lind lämnar för spel i seriekollegan Storvreta IBK som kvalade för en plats i Allsvenskan, men missade i playoff 1.

– Fick ett erbjudande av Storvreta som jag inte kunde säga nej till, så jag skrev på för dem igår. Sjukt spännande men ändå lite läskigt. Har spelat med eibk hela livet, så detta kommer bli en extremt rolig upplevelse även fast det är samma division så är det ett steg uppåt. Hoppas på stor utveckling som innebandy spelare och individ, berättar Fanny.

– Jag fick chansen att spela i Storvreta och jag känner att jag kommer utvecklas mer här och får flera nya utmaningar, det har alltid varit en dröm för mig att spela i Storvreta och att denna dröm blir uppfylld är – ja jag vet inte? Sjukt, men såklart önskar jag EIBK all lycka och kommer såklart sakna dem. Storvreta verkar som ett schyst gäng och jag tror och hopps att jag kommer trivas och de tvivlar jag inte heller på, berättar Thilda.

Sedan tidigare har även lagkapten Sissel Wikström lämnat för spel i Alunda IBF.

 

Lämna ett svar