Två nygamla klara för ESK Hockey!

Douglas ”Dogge” Alenbring klar för ESK. Foto: Kent Lundqvist

Två nygamla spelare förstärker ESK Hockey från VIK Hockey inför kommande spel i Hockeyettan.

Backen Douglas ”Dogge” Alenbring som under den gångna säsongen lånades in från VIK Hockey är åter i ESK Hockey och dessutom har man lycktas signa med unge talangen och forwarden Tobias ”Tobbe” Smids som spelat ungdomshockey med både Bålsta HC & ESK Hockey.

– Vi är jättenöjda med att ”Dogge” blir kvar i klubben, han gjorde ett bra intryck under tiden han var här i vintras. Han kommer bidra med sin fysiska närvaro på isen men också med sin personlighet och seriositet. Jättekul att få tillbaka ”Tobbe” till föreningen, det sänder bra signaler till alla unga i klubben som vill gå samma väg. Vi får en spelare med bra genombrottskraft och bra teknik. Vi ser fram emot att se honom i ESK-tröjan igen och han har redan börjat jobbet för att fortsätta utvecklas, säger tränare Robert Kimby.

Spelarna själva om valet att spela med ESK.

– Jag hade en positiv upplevelse av föreningen när jag var utlånad hit och jag valde ESK för att dom har förtroende för mig å tror på min spelstil, säger ”Dogge”

– Jag kände att det var dags att komma hem till Enköping, en klubb som jag känner väl och här tror jag att jag kan ta nästa steg i min hockeykarriär, säger ”Tobbe”

Vad har killarna för förväntningar på säsongen?

– Mina förväntningar är att jag ska utvecklas mer som hockeyspelare och att jag ska bidra till laget med min fysiska spelstil, avslutar ”Dogge”

– Jag ser enormt mycket fram emot säsongen, vi kommer få ett intressant lag, jag tror vi kan vara med att slåss mot dem bästa och hoppas vi kan bjuda Enköpingsfolket på en bra hockey, avslutar ”Tobbe”
 

Lämna ett svar