Två formstarka lag drabbar samman!

Bild: Kent Lundqvist

Herrtrean: ESK spelar idag borta mot formstarka Procyon på bortaplan och en tight match är att vänta.

Det är två mycket formstarka lag som drabbar samman idag på Stenhagen. Hemmalaget Procyon är precis som ESK obesegrade under hösten och skuggar numera i tabellen.

– Jo, helt klart en tuff uppgift och vi har all respekt för motståndet. Samtidigt är vi inne i en bra trend poängmässigt och det är ett bra go i gruppen, berättar ESK-tränaren Henrik Norrström.

Det är ljust i truppen vilket takar för en bra match.

– Vi får tillbaka både Linus Zetterström och Eric Johansson samtidigt som även Mohammed Ibrahim och Viktor Zivina börjar närma sig matchtrupp-status, vilket stärker oss. Enda minuset är att Elias Lövgren Östman vred till foten i veckan och är osäker till match.

Veckans förberedelser inför dagens svåra bortamatch har sett bra ut inför den intensiva period av matcher som nu ESK går in i med bla. Svenska Cupen spel hemma kommande onsdag mot Superettanlaget Dalkurd.

– Vi har fokuserat en del på aktioner i offensiv box där vi tycker vi måste bli mer beslutsamma och tydliga i löpen, och sedan kombinera det med lite kyla i just avsluten. En intensiv vecka som stundar, vilket känns oerhört inspirerande, avslutar Norrström.

 

Matchstart: PBK vs ESK 16:00 på Stenhagen.
Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar