Tungt för Bålsta!

Foto: Kent Lundqvist

Starkt reducerat Bålsta FBC fick inte alls till det borta mot Midas IBK i 8:e omgången av damernas div.3

– Ja, förlust mot Midas. Vi åkte dit med 8 utespelare och en målvakt. Målvakten My Ferm har varit sjuk en längre period och inte kunnat träna men gjorde trots det en bra insats, berättar Bålstas Sara Bragnell.

BFBC fick ägna mycket av spelet till att försvara och det gör man också bra, men det räckte ändå inte mot ett bra idas som var i ledning med 6-0 efter första perioden.

– Jag bestämde innan matchen att vi skulle spela försvar vilket vi gjorde. De skulle få skjuta utifrån, men de lyckades ändå komma in en del i slottet. Men vi orkade inte riktigt försvara oss hela matchen.

Det skulle komma mer från hemmalaget som gör 5-0 i mellanakten och fortsätter sedan mot ett tröttkört Bålsta och vinner till slut med hela 17-0. BFBC var dock inte allt för nedslagna efter segern och fick med sig en del positiva svar från matchen.

– Elin Andersson gjorde en mycket bra insats som center! Det vi tar med oss från matchen är att vi som lag inte ger upp, vi fortsätter spela till slutsignalen. Peppar varandra och försöker vara positiva, avslutar Bragnell.

Midas IBK – Bålsta FBC 17-0 (6-0,5-0,6-0)

Skott: 42-8 (12-3,17-4,13-1)

Utvisningar: 0x2min – 1x2min
Publik: 55

Damtrean >>>

Lämna ett svar