Tung premiär!

Foto: Kent Lundqvist

Det blev en tung och tuff premiär i Herrsexan för ett skadedrabbat Bålsta Sanering FC som spelade borta mot det tippade topplaget Vassunda/LLBK.

Det var dock en jämn första halva av matchen mellan Vassunda och Bålsta där det svänger i matchen och när lagen går till halvtidsvila är det ledning med 2-1 för hemmalaget där Daniel Pajuste gjorde Bålstas mål.

– Vi hade många borta till denna match och två till hoppade av dagen innan. Så vi fick åka med en halvskadad trupp. Första halvlek när orken fanns kvar och inga nya skador hade uppstått så var det jämnt. Lika efter första hade varit rättvist, säger målskytten Daniel Pajuste.

I den andra halvleken är det dock hemmalaget Vassunda som drar det längsta strået och kan avgöra matchen. Tyvärr rinner resultatet iväg när Bålsta jagar en kvittering och Vassunda vinner tillslut med hela 5-1.

– Vår mittfältsmotor Daniel Sundvall skadade sig i slutet av första. Sen blir andra halvlek en jobbig resa. Med stort sätt en avbytare och halvskadade spelare så orkar vi inte hålla emot. Vi försöker kvittera, men Vassundas raka och långa spel skadar oss när vi blir långa i mellan lagdelarna, summerar Daniel.

Vassunda/LLBK – Bålsta Sanering FC 5-1 (2-1)

Målskyttar:
Vassunda/LLBK: Robert Lindqvist 3, Christian Benedict, Vilhem Nygren.
Bålsta SFC: Daniel Pajuste.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar