Tuff uppgift för ESK!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK är inte blyga någonstans i sina förberedelser inför kommande div.1 säsong då man idag åker för att spela borta mot ett ruskigt bra IF Brommapojkarna.


– Tufft motstånd = bra möjligheter, BP verkar få ihop det i år och slog förra helgen GUSK med hela 9-0, berättar tränare Tomas Karlsson.

Vad tror ni om matchen och vad vill ni få ut av matchen?

– Skall tydligen bli + grader i helgen, kommer säkert bli en injektion då kyla och snö har påverkat de sista veckorna. Kommer troligen bli en match där försvarsspelet kommer i fokus vilket är bra vid denna tidpunkt, menar Tomas.

Hur ser laget ut idag?

– En del frånvaro pga. resor, skador, och jobb mm…  Julia Lindström, Frida Östberg, Frida Andersson, Josefine Holm är borta. Ida Söderström har fått besked att korsbandet är av igen och har tagit beslut att lägga skorna på hyllan, mycket tragiskt och en stor förlust för hela verksamheten, glädjande är att Ida kommer vara med runt laget både på träning och match i någon ledarfunktion. Jessica Nordling kommer att göra ytterligare ett provspel och eventuellt kan det komma in ytterligare någon provspelare, avslutar Tomas.

Före detta Fanna BK spelaren Malin Broberg finns med i BP men är tveksam till spel.

– Vi får se, haft en överbelastning i foten/benet i veckan så idag spelar jag enbart om det absolut behövs. Jag hoppas faktiskt att jag får vila trots att jag varit super taggad på att spela mot just ESK, men jag och tränaren tyckte inte det var värt att utmana eftersom vi är så nära premiär, berättar Malin.

IF Brommapojkarna – Enköpings SK 11:00 på Grimsta IP

 

Lämna ett svar