Tuff förlust.

Bild: Kent Lundqvist

Herrsexan: SK Elvan hann inte hela vägen fram i bortamatchen mot Danmarks IF.

Elvan som tappade onödiga poäng i jakten på en plats i toppen i förra omgången mot Isun gjorde det bra i toppmötet borta mot DIF under de första 40 minuterna, men sedan tappade man spelet under de sist fem minuterna vilket blev kostsamt.

– Det var en jämn första halvlek, där inget laget riktigt tog tag i matchen. Tyvärr släpper vi in två mål i slutet av halvleken och sätter oss själva i en svår sits. Det var redan jobbigt med det varma vädret, berättar Elvan-tränaren Adam Danielsson.

Elvan får inte riktigt någon fart på spelet i början av andra halvlek och när hemmalaget gör 3-0 är det tungt.

Då gör Elvan om i laget och byter formation. Helt plötsligt spelar man mycket bättre och får tryck på Danmark. Elvan gör 1-3 och 2-3 men tyvärr räckte inte tiden till för en kvittering.

– Vi vaknar för sent i den här matchen, men vi tar med oss de sista 25 minuterna som var riktigt bra. Då spelar vi som det brukar se ut på träning och vi kunde mycket väl fått med oss en poäng, avslutar Danielsson.

Danmarks IF – SK Elvan 3-2 (2-0)

Målet: 1-0 (40) Yaqub Hashi, 2-0 (41) Yaqub Hashi, 3-0 (65) Yaqub Hashi, 3-1 (80) Erik Braathen, 3-2 (87) Victor Björklund Wallgren.

Gula Kort: 7-0
Röda Kort: 1-0
Publik: 22

Resultat & tabell >>>

Lämna ett svar