Tuff för EHF borta mot Täby HBK.

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF ställs idag på nya prövningar då man spelar borta mot tabelltrean Täby HBK i den 11:e omgången av herrettan.

EHF gjorde en bra match senast hemma mot KSK i dryga 40 minuter och det tar laget med sig in i dagen utmaning borta mot THBK.

Vill behålla energin från första 40 minuterna och förlänga den ytterligare. Bra skytte och skapligt raka spel, en gladiator (minst) & lite annat smått & gott att mötas mot, berättar tränare Tomas Wigh.

Hur skall ni hantera dagen match och varför?

– Vi fortsätter som innan att jobba med den egna utvecklingen. Jag vet, det låter tråkigt att det är vårt fokus, men med tanke på materialet vi har att tillgå är det enda rätta. Killarna kommer att vara sin bästa version av sig själva först om några år. I årets div.1 är det många som passerat sin peak samtidigt som vi har långt till vår på de flesta spelarna. En dag bryter dessa kurvor varandras bana och det ska bli kul att vara på plats då, avslutar Tomas.

 

Matchfakta:
Täby HBK vs Enköpings HF, Herr div.1 norra, 10:e omgången.
13:30 Tibblehallen.

Senaste resultat EHF:
21-39 förlust hemma mot Kungsängens SK 2:a december.

Nyheter i truppen:
Ett par ändringar i laget. Alexander Dujlo & Albin Sköld in. I övrigt i stort samma lag som senast.

Sagt om motståndet:
EHF har skaplig koll på Täby & dem är bra. Hornö jr (Rickard, son till EHF dam tränare Ken) med flera har ju visat att man vill springa handboll.
Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar