Truppen nästan klar!

Bild: ESK

Lagbygget i ESK inför 2020 är nästan klart. På onsdagskvällen skrev Sala FF:s Marcus Lindholm på och är klar för säsongen 2020.

Marcus Lindholm är 24 år till vardags sambo och arbetar som målare i Västerås. Kommer nu närmast från div.3 laget Sala FF. Han inledde sin fotbollskarriär i Västerfärnebo. Gick därifrån som 19-åring till Sala i trean, där det blev fyra säsonger.

Marcus har oftast spelat vänsterback, men även vikarierat som mittback. Han har fyra år i trean, där Sala den här säsongen tog sig till kval till tvåan. Men där föll Sala mot IFK Österåker, som sedan tog sig förbi Valbo och kommer att spela i samma serie som ESK s2020.

Marcus har tränat med ESK under december månad och har nu alltså bestämt sig för spel i klubben.

– Ja, det kändes helt rätt att skriva på, säger han. Jag har fått en bra känsla för klubben, där spelare och ledare verkligen tagit emot mig på ett bra sätt. Det ska bli kul att vara med på ESK:s satsning och förhoppningsvis kommer jag att utvecklas ytterligare. Det ska bli spännande att testa på tvåan.

I och med att Marcus Lindholm är klar, är stora delar av truppen klar.

– Ja, vi ligger väldigt långt framme i vår laguppbyggnad, säger ordförande Pelle Johansson. Några platser finns kvar att fylla, men vi är väldigt nöjda med den trupp vi har. Det är otroligt fina killar som kommit och kompletterat vår trupp. Vi bygger på sikt och jag tror att vi kommer gå en rolig säsong tillmötes.

ESK Anno 2020:
Gustaf Persson, Jawad Mohammedi, Pontus Lundén, Martin Lönneberg, Jonathan Åhlin, Gabriel Westergren, Alexander Persson-Njie, Felix Ljungberg, Mohammed Ibrahim, Andreas Larsson, Willy Wickman, Calle Söderberg, Jonathan Böckert, Kevin Pacha, Danilo Al-Saed, Emil Pettersson, Johannes Andersson, Joel Bernhardsson och Marcus Lindholm.

 

 

Lämna ett svar