Trögden ser spännande ut!

Foto: Kent Lundqvist

Södra Trögds IK ser ut att gå mot en spännande säsong med ett föryngrat lag som inledde Upplandscupen med att vinna klart och rättvist med 7-2 (2-2) mot Åsunda IF.

”Trögden” har inför kommande säsong stärkt upp truppen med en hel del yngre spelare från ESK och det ser ut att kunna bli en riktigt spännande. Inte för att första omgången av Upplandscupen mot Åsunda IF är någon större värdemätare, det ger ändå signaler om att något spännande är på gång.

ÅIF tog ledningen med 1-0 genom en av sina två bonusstraffar inslagen av Albin Landegren, men ”Trögden gjorde både 1-1 genom Adam Hellsten och 2-1 genom Andreas Johansson innan ÅIF kvitterar till 2-2 på sin andra bonusstraff genom Niklas Thorell.

Det var ett resultat som stod sig in i halvtidsvilan, men sedan var det bara ett lag på planen. Det tog ett tag för ”Trögden” att hitta rätt med spelet på stor plan, men när det lossnade så var det med besked. När domare Semir Hadziosmanovic blåste för full tid så var det hela 7-2 till ”Trögden”.

Åsunda IF – Södra Trögds IK 7-2 (2-2)

Målen: 1-0 (16) Albin Landegren, 1-1 (23) Adam Hellsten, 1-2 (24) Andreas Johansson, 2-2 (25) Niklas Thorell, 2-3 (47) Albin Pettersson, 2-4 (56) Adam Hellsten, 2-5 (63) Simon Tapper, 2-6 (66) Mattias Lantz, 2-7 (73) Vasilis Philippou Segersköld.

Övriga resultat & tabell >>>

 

 

 

Lämna ett svar