Trist avslutning!

Foto: Kent Lundqvist

Det blev en trist och fullständigt onödigt trist avslutning på Alliansmatchen mellan Syrianska FF och Åsunda IF.

Det var SFF som omgående tog kommandot i matchen där laget hade ett stort övertag i bollinnehav, men det var ÅIF som tog ledningen med 1-0. Efter en riktig bjudning av målvakten Lucas Gidebrant kunde Timothy Westlund rulla bollen in i öppet mål.

Foto: Kent Lundqvist

SFF kunde kvittera till 1-1 efter en tilltrasslad situation framför mål där Morah Lahdo får tån på bollen. Och två minuter senare så är SFF i ledning efter att Andreas Ahosson läckert lobbat bollen i mål till 2-1 från distans. Den glädjen blir dock kortvarig då ÅIF kvitterar på en högerhörna trycker Erik Ström in 2-2.

Foto: Kent Lundqvist

Det är ett resultat som ser ut att stå sig in i halvtidsvilan, men under den sista minuten så får vi en bjudning av ÅIF målvakten Jonas Pürkner som slutar med att Andreas Ahosson gör 3-2 och med 10 sekunder kvar av halvleken så trycker Jonathan Dogan in 4-2 från vänsterkanten.

Foto: Kent Lundqvist

Den andra halvleken blir den första lik med mycket boll på SFF, men i den 33:e minuten så svarar Gidebrant för en svettig dubbelräddning som högst troligt avgör matchen. I stället gör SFF 5-2 genom Abdi Fatha och 6-2 på en straff inslagen av Mohammad Ali.

Foto: Kent Lundqvist

Det som dock ger matchen en bitter eftersmak är det bedrövliga som utspelar sig i slutskedet av matchen, att det skall gå så långt har inget med idrott att göra överhuvudtaget och de inblandade borde verkligen skämmas, ta sig en funderar på om man verkligen är en man för sport?

 

 

One Response to Trist avslutning!

Lämna ett svar