Trio på väg tillbaka!

Haris Bajramovic (bilden), Gustaf Persson och Alexander Persson-Njie på väg tillbaka efter långtidsskador. Foto: Kent Lundqvist

Fotboll: Målvakten Gustaf Persson, mittfältaren Alexander Persson-Njie och anfallaren Haris Bajramovic är på tillbaka efter långtidsskador.

Persson har varit skadad sedan 2018 och genomgått två operationer och är högst troligt tillbaka i träning till 100 % imorgon torsdag.

– Idag onsdag ska jag testa mig och går allt som det ska, kör jag igång med riktig fotbollsträning på torsdag, säger Persson på klubbens hemsida.

Alexander Persson-Njie fick större delen av förra säsongen förstörd på grund av en benskada. Han är inte helt återställd ännu, men har under flera veckor varit med i träning och även kunnat spela internmatcher, som man haft på lördagar.

– Tack vare det ofrivilliga uppehållet på grund av pandemin, har vi som varit långtidsskadade kunnat bygga upp oss ordentligt. Det är ju bra, även om vi alla saknar att få spela riktiga matcher, säger ”Alexander”.

I början av december gjorde sig Haris Bajramovic ( bäste målskytt förra säsongen för ESK med sina sju mål på 13 matcher) ordentligt illa på en träning. Han vred ena knäet och man befarade en korsbandsskada. I februari gick man in i knäet och konstaterade att inget var trasigt.

– Det var ett underbart besked, säger Haris Bajramovic. Därefter har jag fått rehab-träna och allt känns bara bättre och bättre.

Läs mer här >>>

Logga

Lämna ett svar