Ny förlust för Loket!

Foto: Kent Lundqvist

Lokomotiv Grillby IK fick det inte att stämma i spelet borta mot Loke IBK och förlorade till slut med 9-10 (2-3,3-2,4-5).

Vi gör en dålig match rakt igenom, men håller ändå jämna steg. Vi tar inte jobbet och ligger för långt ifrån deras duktiga spelare, berättar tränare Anders Iggström.

Det så normalt ramstarka försvaret fallerade.

Ett par mål gör de på kontring 2 mot 0 och några kommer när vi släpper dem i slottet. De gör idag mål på 40% av sina skott på mål och 10 i baken visar att det är mycket som inte stämmer. 5 mål i sista på 7 skott, berättar Anders.

Nio mål på mindre än 15 minuter! Loket tar ledningen för första och sista gången med 47 sekunder spelat av den tredje och sista perioden.

Vi har två dåliga träningsveckor bakom oss med två dåliga matcher som resultat.  I inledningen på tredje gör vi 6-5 och är en hårsmån från att göra 7-5, sen tappar vi tempot och släpper för billiga mål. Imorgon måndag spelar vi sista innan uppehållet och det gäller att vi rannsakar oss själva och tar jobbet. Ingen kommer att göra någon annans jobb ute på planen, avslutar Anders.

Loke IBK – Lokomotiv Grillby IBK  10-9 (3-2,2-3,5-4)

Skott: 26-36(13-13, 6-8, 7-15)

Målskyttar LGIBK: Jakob Fertig 3, Kalle Nissén 3, Martin Johansson 2, Johan Alveus.

Övriga resultat & tabell >>>

One Response to Ny förlust för Loket!

Lämna ett svar