Tredje raka för Loket?

Kan Loket vässa kontringsspelet blir SIF en munsbit. Foto: Kent Lundqvist

Lokomotiv Grillby IBK har idag chansen att hänga på i toppen av Herrtvåan om man tar sin tredje raka seger när man spelar borta mot Strömsbro IF.

Loket som kommer med två raka segrar och bra kontakt uppåt i serien ställs idag mot nästjumbon SIF på bortaplan. Senast så lyckades Loket vinna hemma mot topplaget Östhammar trots att man inte briljerade i spelet.

Spelet är dock något som verkligen mognat och spelarna i laget ser ut att ha hittat sina roller i sammansättningen av femmorna, vuxit i div.2 kostymen. Förbättringsområden finns hos nykomlingarna och kan man tex bli lite vassare och effektivare i sina omställningar så kan det komma att bära långt.

Idag får Loket gälla som favorit och då ställs det helt andra krav på spelet och spelarna att själva driva matchen och framför allt göra det över 60 minuter. Senast hemma mot SIF var det ledning 4-0 efter första perioden för att i den andra tappa spelet helt och det var 4-3 inför den tredje. Man samlade sig i den sista perioden som man vann med 3-1, men det var gamla synder, nu har Loket ”som sagt” en ny kostym på sig som passar för uppdraget!

Fakta om motståndarna:
Nästjumbo med 11 poäng på kontot och jagar nytt kontrakt. Kommer med seger senast mot Falun.

Senaste mötet:

Loket vs Strömsbro IF 7-4 (4-0,0-3,3-1)
Läs mer om den matchen här >>>

Matchfakta:
Strömsbro IF vs Lokomotiv Grillby IBK, innebandytvåan, 15:e omgången.
16:15 i Testebo Arena.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar