Torsk i Bälinge!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK stötte på patrull i herrfemmans sjunde omgång på bortaplan i Bälinge.

Det var hemmalaget som tog kommandot i matchen med att göra 1-0 i den 21 matchminuten genom Anis Haboul. FBK svarar dock omgående då Stefan Jansson gör 1-1 tre minuter senare, William Thurri slår en bra hörna som Stefan nickskarvar i mål. Det var ett resultat som stod sig in i halvtidsvilan.

– En ganska bra första halvlek där vi skapar de hetare chanserna och kunde mycket väl varit i ledning efter 45 minuter, menar tränare Göran Westerberg.

Hemmalaget BIF får lite av en drömstart på den andra halvleken då Jonathan Johansson gör 2-1 med två minuter spelat. FBK försöker lyfta sig för att få till en kvittering, men i stället så kommer 3-1 med dryga timmen spelad av matchen.

– Det var egentligen inte nära att vi skulle ta poäng som matchen utvecklade sig här i andra halvlek där hemmalaget är det bättre laget och vinner rättvist. Visst vi skapar ett par lägen under de sista 10 minuterna, men lyckas inte få bollen i mål. Det är bara samla sig och göra en bra vecka och komma igen hemma på fredag, avslutar Göran.

Bälinge IF – Fanna BK 3-1 (1-1)

Målen: 1-0 (21) Anis Haboul, 1-1 (24) Stefan Jansson, 2-1 (47) Jonathan Johansson, 3-1 (65) Erik Lif.

Varningar: 3-2.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar