Toppmöte för BHC.

Foto: Kent Lundqvist

Hockeytrean: Obesegrade tabellettan Bålsta HC ställs ikväll mot obesegrade tabelltvåan SK Iron på bortais.

– Ja vi möter en av utmanarna till seriesegern antar jag. Iron har alltid ett slagkraftigt lag och tävlar alltid om topplaceringar. De ser ut att fått behålla stora delar av fjolårstruppen och den vet vi kan leverera när de vill, säger BHC-tränaren Jörgen Svahn.

Vad vill du se i spelet ikväll?

– För oss är det bara gå ut och ge allt från start och sätta upp ett högt tempo. Vi måste komma ner djupt på deras backar och pressa dem till misstag. Där ifrån ska vi straffa dem hårt. Sen måste vi hålla oss mer kalla och inte dra på oss massa onödiga utvisningar, säger BHC-tränaren som fortsätter:

– vi snittar 16 minuter per match i serien och det kommer inte hålla i längden, samtidigt tappar vi fart och kontinuitet i spelet som bara blir dåligt för oss. Vi startade säsongen fantastiskt i boxplay men de senaste matcherna har vi inte varit beredda att ta jobbet 100 % i dessa lägen.

Hur ser det ut i truppen?

– Läget i laget är stabilt, vi åker upp med 4 kedjor och 3 backpar. Jocke Lundqvist jobbar, Filip Ljung och Christoffer Olsson är skadade. Men vi åker upp till Björklinge för att tävla om 3 poäng, avslutar Jörgen.

Matchfakta:
SK Iron vs BHC, Hockeytrean, Omg:4.
19:30 Thorséns Arena.

 

Lämna ett svar