Toppmatch i S:t Ilianshallen.

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK är fortsatt obesegrad tabelletta i Damtvåan, men ikväll får laget bekänna färg hemma mot tabelltrean Uppsala Life IF.

– Vi vet att de har snabba och tekniska forwards, en duktig målvakt i Sara Forslind. Gäller att haka upp dom högt i banan, säger EIBK-tränaren Fredrik Andersson.

Hur har veckans förberedelser varit och vad har ni betonat?

– Veckan har varit riktigt bra träningsmässigt. Mycket folk med otroligt bra fart och fokus på det vi ha ut av övningarna. Jag trycker fortfarande på att sätta fart på boll och fötter, rörelse på de som inte har bollen.

Vad kommer bli avgörande för en bra utgång av kvällens drabbning?

– Får vi till det med vad jag sa tidigare tillsammans med tålamod i uppspelsfasen och i etablerat anfallsspel, värderar våra lägen så vi tar rätt beslut, då kommer det bli en rolig fredagskväll i S:t Ilianshallen, avslutar Andersson.

Sagt om motståndet:
Tabelltrea med 10p på kontot. Kommer med två raka segrar i bagaget. Spelare att hålla rätt på är lagets poängdrottning Madeleine Hörnqvist med 10p (7+3).

Nyheter i truppen:
Felicia Karlsson måste jobba och Evelina Widberg är fortfarande sjuk, men EIBK har en hyfsad bred trupp och fyller på med andra som är spelsugna.

Matchfakta:
EIBK vs ULIF, Dam div.2, omg:8.
19:30 S:t Ilianshallen.

Damer div.2 >>>

Lämna ett svar