Toppmatch i Idrottshuset!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF spelar idag ett toppmöte i Herrettans 11:e omgång hemma i Idrottshuset mot Mantorp.

Idag har EHF herrarna som nykomlingar chansen att vända i serien på en Allsvensk kvalplats om man vinner hemma mot Mantorp. Det är ett toppmöte där båda lagen har 12 poäng på kontot och är på en delad 4:e plats i serien med 2 poäng upp till Täby som i denna omgång ställs mot obesegrade tabellettan VästeråsIrsta HF.

Gästande Mantorp är ett rutinerat lag som så här långt gjort identiska resultat med EHF, men gjort betydligt färre mål och släppt in betydligt fler. Kommer med två raka förluster mot topplagen Täby och Skuru.

– Ett rutinerat lag och förening med många år i herr 1:an, som spelar stabilt och med bra spelare på många positioner, säger EHF-tränaren Anders Skogäng.

EHF kommer till start med en riktig urladdning senast hemma mot Nyköping. Det blev till slut vinst med hela 14 bollar och man visade gryende form.

– Jag vill se att vi kan fortsätta föra och driva matcher och att individen lyckas i det kollektiva spelet. Försvars jobbet kommer i vanlig ordning bli avgörande på det sättet att vi måste ha koll över hela banan och ha ett stort tålamod, sen måste vi vara noggranna i omställningarna och avsluten. avslutar EHF-tränaren.

Ändringar i laget:
Ut: Ludvig Ahlqvist (sjuk) och Max Rydstedt (skadad).
In: Max Österman och Albin Sandell.

Matchstart: EHF vs Mantorps IF HF 16:00 i Idrottshuset

Herrettan >>>

Lämna ett svar