Tim Robin Johnsgård lämnar!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey tappar Tim Robin Johnsgård till topplaget i Norska Get-ligaen Sparta Warriors.

Tim Robin som gjort lite av en succésäsong så här långt med ESK Hockey där han gått från ganska anonym till att vara en etablerad spelare i laget är nu klar för spel i Get-ligaen som är Norges svar på SHL. Där ansluter han till tabelltvåan Sparta Warriors.

Kul för Tim Robin såklart, han har gjort det bra under den tid han varit här med oss här denna säsong och är en superambitiös kille. Att han lyft denna säsong beror på hans ambition i träning, viljan och eftersträvan att hela tiden utvecklas och bli bättre, berömmer tränare Robert Kimby.

Vi är otroligt nöjda med Tim-Robins utveckling hos oss under den tiden har varit här men vill absolut låta honom ta denna chansen att få spela på en högre nivå. Vi tackar Tim-Robin för hans insatser i ESK tröjan och önskar honom all lycka i hans fortsatta karriär. Sparta och Tim-Robin har uppträtt mycket professionellt i förhandlingar och ska ha cred för detta, säger Joakim Petersson, sportsligt ansvarig i styrelsen.

Backen Douglas Alenbring lånas in tills vidare från VIK.

Douglas har redan spelat en match med ESK och när vi fick möjlighet att förlänga lånet så tvekade vi inte. Han är en back som kommer tillföra hårdhet och attityd vilket vi bedömer att vi behöver och vi är väldigt tacksamma att VIK ger oss denna möjligheten till samarbete, säger Joakim Petersson

 

Lämna ett svar