Tappade poäng på Lådö IP!

Emil Ekströms två mål gav inga poäng. Foto: Kent Lundqvist

Det grinar illa just nu för SK Elvan som trots ett visst spelövertag och ledning med fem minuter kvar att spela hemma mot Tierp förlorade.

Det blev en match som var jämn i den första halvleken. Gästernas Robert Sekulic fick den oprövade hemmakeepern Christian Pennerborn att kröka rygg för första gången i matchen när han gjorde 0-1 med kvarten spelad.

Hemmalaget skulle komma tillbaka innan halvtidsvilan där Emil Ekström krutar in 1-1 med ett välriktat skott efter förarbete av Eric Forslund.

I den andra halvleken är det mycket som talar för hemmalaget som också tar ledningen med 2-1 med knappa kvarten kvar att spela av matchen då Ekström får på en ny rökare som är otagbar för gästernas keeper – Viktor Sekulic.

Hårt straffade i slutskedet av matchen!

Tiden tickar på och det ser ut som att Elvan skall ta tre sköna poäng och hänga på lagen på den övre halvan av serien, men under de sista fem minuterna vänder matchen brutalt.

– Ruggigt tungt då vi leder med fem minuter kvar att spela av matchen, men 2-2 kommer och då får dem massa energi och tilldöms en korrekt straff med 1 minut kvar och gör 2-3. Riktigt tung förlust! Helt jämn match, men tyvärr får vi inte in 3:an, berättar tränare Per Lygnegård.

SK Elvan – Tierps IF 2-4 (1-1)

Målen: 0-1 (15) Robert Sekulic, 1-1 (32) Emil Ekström, 2-1 (76) Emil Ekström, 2-2 (85) Oliver Keddyson, 2-3 (89) Emir Mehanovic, 2-4 (90) William Jonsson.

Varningar: 0-1

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar