Take off på Arlanda?

Foto: Kent Lundqvist

Skall det fortsätta lyfta för Håbo FF som i den 10:e omgången av herrtrean spelar borta mot snåla FC Arlanda?

Idag spelar HFF borta mot FC Arlanda och det är en sexpoängsmatch. Kan laget mobilisera och göra en lika bra match som senast hemma mot Kungsängen finns stora chanser till poäng, nyckeln till seger är att få hål på hemmalagets duktiga målvakt Milad Hanna som i mångt och mycket räddad laget från en brakförlust senast mot ESK.

– Bra träningsvecka, vi har fått tid att jobba med det offensiva spelet. Det är vår speluppbyggnad och komma till avslut som vi har haft fokus på.  Matchen idag blir en tuff drabbning. FC Arlanda är ett offensivt och bollskickliga lag. Det gäller för oss att stänga rätt ytor. Offensivt så vill vi se att grunderna sitter och att vi får igång vårt anfallsspel. Vi har jobbat på några detaljer i spelet som förhoppningsvis ger oss en fördel i match, berättar tränare Alexander Edstein.

Sagt om motståndet:
Gästande FC Arlanda är inför dagens match på nedflyttningsplats med 9 poäng på kontot och skuggar HFF med 10. Laget spelar snålt och har bara släppt in 15 mål, men också bara gjort 8. Laget kommer med en 0-2 förlust senast borta mot ESK.

Nyheter i truppen:
HFF har fått några skador i truppen så dem behöver flytta om på några positioner, men det ska inte påverka deras förmåga att kunna prestera.

Matchfakta:
FC Arlanda vs Håbo FF, Herr div.3, 10:e omgången.
16:00 på Midgårdsvallen.

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar