Tabelltvåan blev övermäktig.

Foto: Kent Lundqvist

Herrsexan: SK Elvan orkade inte hela vägen i bortamatchen mot tabelltvåan Unik FK.

– Det var en tuff match mot ett tufft motstånd, berättar Elvan-tränaren Adam Danielsson.

Elvan började matchen bra och gjorde första målet. Det var ett skolboksexempel på djupledsspel. Leonard Lähteenmäki med en fantastisk passning till Erik Braathen som inte gjorde några misstag och gjorde 0-1 bakom hemmakeepern David Berglund.

– Tyvärr kom kvitteringen tätt inpå vårt ledningsmål. Det var ett misslyckat inlägg som går direkt in i mål, mellan stolpen och vår målvakt. Vi gjorde annars en bra halvlek och var verkligen med i matchen, berättar Danielsson.

Starten på andra halvlek blir lite rörig. Hemmalagets 2-1 var ett drömmål – yttern Sami Aslikh viker in från kanten och sätter dit den med vänstern i bortre krysset.

– Sedan slarvade vi och 3-1 kom nästan på direkten. Vi försökte efter det målet att komma tillbaka i matchen men fick inte till det i spelet. 4-1 stängde matchen helt och hållet. Det blev en rättvis seger till Unik. Jag tar med mig en bra första halvlek och ett fint mål. Vi tar nya tag i derbyt mot Nordia nästa tisdag. Förhoppningsvis kan vi avsluta våren på bästa vis, avslutar Elvan-tränaren.

Unik FK 2 – SK Elvan 4-1 (1-1)

Målskytt SKE: Erik Braathen

Gula Kort: 4-4
Röda Kort: 0-1
Publik: 46

Resultat & tabell >>>

Lämna ett svar