Tabelltvåan skall fällas!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK har en tuff uppgift i dag då man spelar borta mot tabelltvåan Kais Mora UIF i den 16:e omgången av damernas div.1.

– Matchen kommer bli riktigt tuff! Dem ligger tvåa i serien av en anledning, men vi ska inte ha för stor respekt utan bara gå in och göra vårat bästa och spela riktigt tufft. Vi ska bara köra och förhoppningsvis har vi 3 poäng med oss hem, säger Louise Andersson.

EIBK har laddat på bra i veckan inför dagens match.

Veckan har varit bra, vi har kört tre innebandy träningar med allt fokus på den här matchen. Vi har mött Mora en gång innan och den matchen var inte den våran bästa. Vi har tränat mycket powerplay och även box som vi vill satsa hårt på i den här matchen. Vi fick utdelning på två powerplay förra matchen och det kändes bra, efter matchen mot Alunda är man sugen på revansch och speciellt Mora då vi inte visade våran bästa sida i förra mötet då vi föll med 3-7, avslutar Louise.

Matchfakta:
Kais Mora UIF vs Enköpings IBK, Dam div.1 16:e omgången.
12:30 i Unihoc Arena.

Senaste resultat EIBK:
4-6 förlust hemma mot Alunda IBF, 13:e januari.

Nyheter i truppen:
D1 spelar match samtidigt som D2 laget gör, därför blir det lite kort om folk. EIBK kommer åka upp med 11 förhoppningsvis 12 utespelare samt en målvakt. Sissel Wickström är det ett frågetecken på, förhoppnings kommer hon att spela.

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar