Sverige borta mot Lettland!

Bild: ERK

Sverige med två spelare från Enköping RK skall spela borta mot Lettland i helgen.


Grillan Grillfors och Hannes Nylén är kallade för att representera Sverige mot Lettland i helgen! Matchen är en som ingår i Europa serie.

– Det är en viktig match för oss så vi ska kunna ta oss upp till nästa division. Det är första matchen av två vi har denna höst. Nästa match spelas hemma nere i Malmö mot Luxemburg, berättar Grillan.

Vad tror du om era chanser?

– Jag ser mycket positivt på våra chanser att vinna, då det kändes riktigt bra under lägret vi hade i helgen som var. Vi har några debutanter med i laget vilket ska bli kul och se dem spela.

Vad vet ni om motståndet?

– Lettland kanske kan vara lite samspelade då dom spelade match mot Ungern för två veckor sedan, men då förlorade dom. Senaste matchen vi spelade mot dom (maj 2018) så vann vi och kände att vi hade den matchen hela vägen.

Vad kommer du få för roll i den här matchen?

– Under lägret vi hade så fick jag en lite ledande roll hos forwardsen vilket var roligt. Jag är ju en av dom äldre i laget tror jag. Det ska bli riktigt kul att få ta på sig tröjan och få representera Sverige. Det har varit en riktigt lång säsong för mig då den började redan i slutet av februari med spel i Nya Zeeland, avslutar Grillan.

Se matchen LIVE här >>>

Lämna ett svar