Svår uppgift i Heby för ESK!

Martin Lönnberg avstängd mot HAIF. Foto: Kent Lundqvist

Obesegrade tabellettan Enköpings SK ställs ikväll inför en riktigt tuff uppgift och man har nog inte bara Heby AIF mot sig på bortaplan.

Det har blivit lite av en klassisk match efter midsommarhelgen för ESK att spela borta mot Heby på Tegelvallen och nu är det dessutom som obesegrad tabelletta.

– Det är som alltid svårt på Tegelvallen där vi ställs mot en svår motståndare och är i ett läge som kan vara ett hinder mentalt. Jag hoppas och tror att vi kan kanalisera situation så att vi tar med oss en bra energi och en vilja att behålla det försprång vi skaffat oss under den första halvan av serien, menar tränare Martin Andersson.

Sagt om motståndet:
Ett lag som trots en bra trupp på pappret haft det svårt under den första halvan. Laget kommer med fyra raka matcher utan seger och har dessutom inte gjort mål sedan man vann senast, borta mot Uppsala-Kurd FK den 26:e maj! Man förfogar över spelare som Sunday Bale och bröderna Balen & Baban Nouri. Laget fick sin viktigaste pjäs – Lagkaptenen Jonas Ahlin skadad i första omgången. Han är dock tillbaka och gjorde 90 minuter senast i 0-0 matchen mot Västerås IK.

Nyheter i truppen:
Jonatan Åhlin knäskada (Korsband), Martin Lönneberg avstängd med tre varningar. Hugo Östlund-Rödlund (klar för Västerås SK*)

Senaste mötet 21/4:
Seger för ESK med 2-0 hemma på Korsängen.
Läs mer om den matchen här >>>

Matchfakta:
Heby AIF vs Enköpings SK, Herr div.3, 12:e omgången.
19:00 på Tegelvallen.

Övriga matcher & tabell >>>

* Källa: ESK.nu

Lämna ett svar