Svag inledning fällde HFF!

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF fick en olycklig inledning på bortamötet med tabelltvåan Kungsängens IF vilket avgjorde matchen.

Ett HFF som är i stort poängbehov stod och sov när bortamatchen mot tabelltvåan KIF gick igång och det utnyttjade hemmalagets Kevin Hallberg i den andra matchminuten då ha gör 1-0.

– Det var inte den start på matchen vi hoppats på, men sedan jobbade vi oss in i matchen, berättar HFF-tränaren Alexander Edstein.

Så blev det och HFF skapade också ett par riktigt bra chanser att kvittera innan halvtidsvilan där man bland annat brände ett friläge.

– Vi jämnar ut matchen och borde nog också kvitterat. Det gav ett bra energipåslag och vi fick med oss en bra energi in i den andra halvleken, berättar Alexander.

Så blev det verkligen för nu tog HFF över och den sista den av matchen var det nästan bara HFF.

– Ja vi gör nog höstens bästa halvlek och vi tar över mer och mer. De sista 20 minuterna sitter man bra och väntar på kvitteringen, men tyvärr så lyckas vi inte trycka in bollen som i stället gick i målramen, utanför och över i bra lägen. Vi var verkligen värda poäng i den här matchen. Det var inget positivt resultat men kan vi ta med det här spelet in i de två avslutande omgångarna så kan vi ta oss ur det här, avslutar Alexander.

Kungsängens IF – Håbo FF 1-0 (01-0)

Mål: 1-0 (2) Kevin Hallberg.

Varningar: 2-2

 

One Response to Svag inledning fällde HFF!

Lämna ett svar