Svag första halvlek fällde avgörandet!

Foto: Ket Lundqvist

Herrtrean: Bålsta IF var inte alls med i första halvlek borta mot HK Roslagen och det kostade dyrt.

– De första 5 minuterna så sitter hela laget kvar i bilen på parkeringen. Tvingas till tidig timeout (5-0) för att vi ens ska vakna till och börja spela handboll, berättar BIF-tränaren Martin Morén.

Efter det blev det bättre, men det var fortsatt hemmalaget som förde matchen och kunde gå till halvtidsvila i ledning med klara 18-9.

– Lite bättre efter vår timeout, men hela första är otroligt svag prestation från oss i kombination av stark prestation av Rimbo. Lite väl valda ord i halvtid och vi rycker upp oss, konstaterar Morén.

BIF är klart bättre och spelar lika fram till ca: 15 minuter kvar av matchen.

– Sedan tar vi en timeout och vi bestämmer oss för att vinna resterande del av matchen. Det lyckas vi med trots att vi inte kommer upp i vår nivå. Förlorar första med 11 och vinner andra med 2, konstaterar Morén.

Att det är en knepig serie är något BIF-tränaren medger.

– Div.3 är en otroligt knepig serie. Ena dagen är det ett Div.3 lag man möter. Nästa match är det Div.1 och Allsvenska spelare. Gör serien otroligt svår och omöjlig att titta på tabellen och få en rättvis bild.

– Rimbo har några väldigt duktiga spelare med som gör över hälften av deras mål. Vi lyckas inte få stop på dom trots omkastningar i försvaret. De vinner fullt rättvist, men vi kan bättre, avslutar Morén.

HK Roslagen – Bålsta IF 34-27 (18-9)

Målskyttar:
BIF: Rasmus Larsson 9, Zebastian Sultan 7, Hugo Flörchinger 3, David Mellberg 3, Simon Törnqvist 3, Simon D Eliasson, Jonas Åman.

Utvisningar: 3x2min – 4x2min.

Publik: 50

Resultat & tabell >>>

Lämna ett svar