Sur förlust för ESK!

Foto: Kent Lundqvist

Herrtvåan: ESK fick alla resultat med sig men tog själva inte chansen borta mot GUSK.

– Tyvärr ingen bra insats av oss, konstaterar ESK-tränaren Mikael Lindqvist.

ESK skulle starta bortamatchen mot GUSK bra och det såg ut som att det goda spelet laget visat under fem matcher (inkl. sv-cupen) skulle sitta. Under de första 20 minuterna har ESK också chanser att ta ledningen i matchen.

– Vi börjar bra och har fina chanser för både ett och två mål första 20 minuterna. Sen funkar inte vårat passningsspel och vi vill inte ha bollen.

ESK tappar rytmen och löpviljan uteblir. Det som varit så bra var nu som bortblåst där spelarna på planen inte alls har ett deltagande som ligger på rätt nivå för att vinna matcher. 0-0 i halvtid och nu skall det väl ändå lyfta, var känslan.

Istället så är det hemmalaget som tar matchen dit de vill och kan också ta ledningen med 1-0 med knappa 70 minuter spelat. Det fanns gott om tid att kvittera och vända matchen vilket skulle betyda serieledning då resultaten i övriga matcher verkligen gått lagets väg. Det skapas chanser, men det där sista lilla som behövs var inte på plats och ESK förlorar matchen och är nu tabellfyra, men ”bara” 3p efter tabellettan Hudiksvalls FFF.

– GUSK får matchen precis åt det håll dom vill och klarar av att hålla nollan trots att vi även i andra har fina chanser. Tråkigt att vi inte klarar av att prestera bättre i den här matchen, avslutar ESK-tränaren.


GUSK – Enköpings SK 1-0 (0-0)

Mål, 1-0 (67) Ahmed Kanjou.

Varningar: 4-3

Lämna ett svar