Stryktipset

Sveriges mest populära spelform för spel på sport är Stryktipset hos Svenska Spel som har blivit en svensk tradition.

Den populära spelformen skapades så tidigt som år 1934 och fick sitt genombrott med Tipsextra under 80-talet. Stryktipset går ut på att tippa rätt på 13 utvalda matcher på lördagar från England och där 13 rätt kan ge miljonvinster. Men Stryktipset är mycket mer än så.

Tävla mot dina kollegor eller spela tillsammans med dina vänner genom andelsspel och få ut maximalt av din lördag. Det roliga med att spela Stryktipset är jobbet som måste göras inför kupongen ska placeras. Att analysera 13 matcher antingen själv eller med vänner är svårslaget. Men för att lyckas få 13 rätt krävs både tur samt skicklighet och ibland kan det vara smart att ta hjälp av spelexperter för att inte låta turen väga över skickligheten.

Få ut maximalt av Stryktipset hos Bettingstugan

Bettingstugan är Sveriges hem för spel och det självklara valet för dig som verkligen älskar att spela på Stryktipset. Bettingstugans spelexperter gör varje vecka en lång genomgång inför Stryktipset med analys, tips och förslag för samtliga 13 matcher på kupongen. Här får du reda på de viktigaste faktorerna för varje enskild match och vilken sida spelvärdet ligger på i de 13 olika matcherna.

Inte nog med det så kör Bettingstugan även uppsnack inför Stryktipset på fredagar där Anders Limpar och spelexperten Wiking går igenom kupongen och tar fram sina bästa drag. Här får du även möjligheten att köpa en andel i ett system och spela tillsammans med Bettingstugan vilket har visat sig vara lönsamt med 13 rätt två gånger de senaste veckorna som delats ut till alla som köpt en andel. Få ut maximalt av din Stryktipset-upplevelse genom att besöka Bettingstugan på fredagar och lördagar.

Tips – Så får du 13 rätt på Stryktipset

“13 rätt är respekt” – Det är Svenska Spels slogan för Stryktipset och något som verkligen stämmer. Att lyckas få 13 rätt är oerhört svårt och som tidigare nämnt krävs det både tur och skicklighet. Det finns dock knep som ökar din sannolikhet för att få 13 rätt och vi har frågat Bettingstugans spelexperter om vad man bör tänka på för att öka sina chanser till att få 13 rätt. Här kommer listan på fem bra tips för att få 13 rätt.

1. Snåla inte på tecken.

Du ska självklart spela efter vad din plånbok har råd med. Men desto fler tecken desto större chans till 13 rätt, enkel matematik. Spela med kompisar för att ha råd till en större kupong.

2. Reducera system.

Det finns smarta reduceringsverktyg att använda gratis online. Det optimerar din kupong och gör din plånbok gladare.

3. Ta hjälp av spelexperter.

Visst ska man köra på sin egen rad. Men ibland måste man erkänna till sig själv att man inte har någon aning angående vissa matcher. Våga ta hjälp av experter som följer dessa lag dagligen.

4. Jämför odds mot strecken

Ett enkelt sätt att hitta spelvärde på kupongen att att jämföra streckfördelningen mot oddsen. Har svenska folket streckat ett lag till favorit som är underdogs enligt oddsen kan det vara läge att gå emot streckfavoriten.

5. Ha tålamod

Stryktipset är en spelform där du inte kan räkna med utdelning varje vecka. Det kan räcka med att du prickar 13 rätt en gång per år för att gå plus. Ha tålamod och ta med tillräckligt många skrällar för att det verkligen ska löna sig när det väl smäller. 

Lämna ett svar