Streckmatch för HFF i Västerås.

Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF spelar idag en streckmatch i herrtreans 17:e omgång borta mot Västerås IK.

– Som vanligt en viktigt match, men denna är lite mer viktigt av två orsaker. Att få vinna två matcher i rad och bygga mer självförtroende, men även att slå ett lag som ligger nära oss tabellmässigt, menar HFF tränaren Alexander Edstein.

Vad har ni jobbat med i veckan och vad tror du på för matchbild?

– De yttreförhållande måste vägas in i dagens matchplan, Apalby är en tung plan att spela på och kommer inte bjuda på något skönspel. Vi har jobbat med vårt possession-spel, vi behöver komma upp några nivåer där samt att vi har lagt fokus på vår sista 3:e del, avslutar Alexander

Sagt om motståndet:

Är precis nedanför negativ kvalplats, men bara 1 poäng bakom HFF som i dagsläget är precis ovanför kvalstrecket. Kommer med fem raka förluster och har bara gjort 2 mål på dessa matcher och släppt in 15. Är i desperat behov av poäng och kan bli en otrevlig överraskning. HFF bör hålla rätt på Dylan Kosik denna gång, han gjorde fyra mål i det senaste mötet!

Tidigare möte:

0-4 (0-1) på hemmaplan.
Läs mer om den matchen här >>>

Nyheter i truppen:

Tyvärr störs HFF lite av skador och sjukdomar, men truppen till idag är tillräckligt bra för att ta hem denna match. Jonathan Backlund, Danilo Al Saed och Fabian Rosales är ej disponibla. Anthony Portilla är tillbaka i spel. Några frågetecken till på vissa spelare där förmiddagen avgöra om det blir spel eller inte.

Matchfakta:
Västerås IK vs HFF, Herr div.3, 17:e omgången.
16:00 på Apalby 1.

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar