Stora siffror när EHF vann viktiga poäng!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Enköping vann måstematchen borta mot Örebro i den 15:e omgången av Herrtvåan.

EHF får den starten man kan önska med ett tidigt ryck fram till 0-3 innan hemmalaget kan gör sitt första mål matchen på straff med dryga 4 minuter spelat. EHF drabbas också av en utvisning i samband med straffen, men vinner ändå den perioden med 1-0 och efter dryga 10 minuter spelat är greppet kopplat då EHF leder med 7-2.

Det var en ledning som sedan växte till 11-3 innan lagen byter lite mål med varandra och det är ledning 14-6 för EHF med dryga 20 minuter spelat. Det blir en målsnål avslutning på halvleken och när lagen går till halvtidsvila är EHF i ledning med 17-7.

EHF kär sedan matchen tidigt i andra halvlek då man går fram till hela 21-8. Resterande av matchen handlar bara om hur stor seger bli och när matchen är över så har EHF vunnit med hela 16 bollar!

– Vi förde matchen från början tillslut. Matchen är klar efter första halvlek, vi går ner oss ett par snäpp i andra. Skönt med två poäng, inga skador och lite plusmål på kontot, konstaterar EHF-tränaren Anders Skogäng.

Örebro SK HK – Enköpings HF 20-36 (7-17)

Målskyttar EHF: Elliott Ryderdahl 7, Anton Lindblom 6, Mattias Johansson 5, Filip Tapper 5, Max Rydstedt 4, Fredrik Salovaara 3, Pontus Ramström 2, Adam Skogäng, Joel Eneroth Ädel, Albin Sandell, Erik Widén.

Publik: 96

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar