Stora siffror när Bålsta föll!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta FBC åkte på stora siffror i damernas div.3 borta mot Roslagsalliansen.

– Ja inte rättvisa siffror. Roslagsalliansen har en bra spelare som skjuter i alla lägen. När vi markerade henne nära fick hon inga passningar, men när hon förflyttade sig fick hon passningar direkt, berättar Bålstas Sara Bragnell.

Det var jämnt målmässigt fram till 2-1 ledning för hemmalaget där Sofie Thimgren reducerat. ;Men sedan ran det iväg och det var 4-1 efter 20 spelade minuter.

BFBC gnetade dock på och fast det var hela 10 insläppta efter mellanakten så hade Bålstatjejerna gjort 4 mål vilket är sett till läget mycket bra. I den tredje och sista perioden så orkar laget fortsatt att stå upp och förlorar den ”bara” med 3-1!

– Vi spelade stundtals mycket bra! Hittade löpningar och öppna ytor och höll i bollen. Vi skjuter 23 skott och gör 5 mål. Sofie Thimgren gjorde hattrick vilket är jätteroligt. Sofie spelade back och klev ändå upp i anfall och gjorde mål. Målvakten My Ferm storspelade i sista perioden! Imponerande. Alicia Frånberg var center för första gången och gjorde det mycket bra! Hela laget gjorde faktiskt en mycket bra insats. Anna Holmlund är ny i laget och gjorde en strålande insats! Jag fortsätter prova nya positioner i laget för att försöka få till ännu bättre spel, avslutar Bragnell.

IBF Roslagsalliansen – Bålsta FBC 13-5 (4-1,6-3,3-1)

Skott: 49-23 (11-5,18-10,20-8)

Målskyttar BFBC: Sofie Thimgren 3, Minna Hassinen, Elin Fredriksson.

Utvisningar: 0x2min – 0x2min

Damtrean >>>

Lämna ett svar